Ja ik wil

Trouwen in Nederland

Een feestje bouwen, het verhaal achter het verhaal zoeken, emoties ontrafelen en jullie lovestory vertellen zoals het nog niet eerder vertelt is. Het zit er allemaal in, en nog zoveel meer. We gaan er samen naar toe werken, want in de maanden naar jullie bruiloft hebben we vaak contact. Van voorpret naar diep nadenken hoe jullie nu echt elkaar omschrijven. Van hulp bij de geloftes tot veilige haven als de spanning de overhand neemt. Van Texel tot Maastricht, ik ben er voor jullie. 

 

Trouwen doen we samen

Een jawoord, geheel compleet met ceremonie, geloftes en getuigen.

Ik doe dit werk met zoveel liefde en plezier omdat ik vind dat het complete plaatje van jullie weg naar het ja-woord met de juiste emotie, humor en authenticiteit vertelt mag worden.  

Jullie top trouwambtenaar voor een echt persoonlijke en leuke ceremonie. 

Trouwen met de liefde van je leven. Het is fantastisch, en zo verdient het een gelijkwaardige ceremonie. Want zeg nou zelf… ja zeggen is toch veel leuker als de ceremonie net zo tof is als de rest van jullie bruiloft?

Druk je op de groene knop hieronder? Je zal zeker niet teleurgesteld zijn. 

Meer informatie 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Wat doe ik?

 Ik ben jullie BABS of ceremoniespreker voor een onvergetelijk en bruisend jawoord.

Wil je hier meer over weten? 

Investering

Jullie huwelijksceremonie is maatwerk, dat veel liefde en aandacht verdiend. Om deze reden ga ik met plezier aan de slag om de toespraak onvergetelijk te maken. Deze aanpak vergt toewijding en tijd, waardoor je een resultaat krijgt dat dit weerspiegelt.

Contact

Wil je met mijn in contact komen om jullie wensen door te spreken? Vul dan dan het formulier in op mijn contactpagina