ja ik wil  

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Trouwen

Een feestje bouwen, het verhaal achter het verhaal zoeken, emoties ontrafelen en jullie lovestory vertellen zoals het nog niet eerder vertelt is. Het zit er allemaal in, en nog zoveel meer. We gaan er samen naar toe werken, want in de maanden naar jullie bruiloft hebben we vaak contact. Van voorpret naar diep nadenken hoe jullie nu echt elkaar omschrijven. Van hulp bij de geloftes tot veilige haven als de spanning de overhand neemt. Ik ben er voor jullie. 

Ik doe dit werk met zoveel liefde en plezier omdat ik vind dat het complete plaatje van jullie weg naar het ja-woord met de juiste emotie, humor en authenticiteit vertelt mag worden.  

Ceremonieel huwelijk

Een jawoord, geheel compleet met ceremonie, geloftes en getuigen. Precies zoals ik hier rechts bij Wettelijk huwelijk ook doe…

Maar dan zonder wettelijke verbintenis omdat je dit bijvoorbeeld op een ander moment deze vast legt. Je weet het wellicht nog niet, maar meer dan de helft van de huwelijken dit moment worden op deze manier voltrokken. Daar smoezen we niets over, is ook helemaal niet nodig. Deze ceremonie lijkt namelijk zoveel op het wettelijk huwelijk, dat het onderscheid bijna niet te maken is. Ik kan dit huwelijk voltrekken op elk gewenste plek, in elk gewenste vorm en op elk gewenst moment. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Juist dit maakt het zo fijn om zo te trouwen. Daarnaast bespaard het een behoorlijke kostenpost waar jullie bijvoorbeeld lekker van kunnen genieten op de huwelijksreis of toch nog die videograaf voor erbij kunnen boeken.

*Ik heb diverse documenten opgesteld om dit zo persoonlijk mogelijk te maken. Ik maak op maat en naar verzoek een trouwakte om het ceremoniële huwelijk niet van een wettelijke te kunnen onderscheiden of om bijvoorbeeld kinderen onder de 18 te kunnen betrekken bij het huwelijk.

Wettelijk huwelijk

Wanneer je voor de wet wilt trouwen zou je kunnen stellen dat je onder andere een zakelijke verbintenis met elkaar aan gaat. Hiervoor heb je een officiële trouw locatie nodig en een benoemde en beëdigde trouwambtenaar om het huwelijk te mogen voltrekken, ook wel de ‘BABS’ genoemd. Jij wilt dit met een BABS die jullie zelf kiezen, die 100% aansluit bij jullie wensen en waar jullie je lekker bij voelen. Met mij wordt de ceremonie dan begeleidt met  jullie verhaal in een echt persoonlijk en uniek jasje. Aan het einde van de ceremonie sluiten we af met het ja-woord én het ondertekenen van de gemeentelijke trouwakte. Ik werk volledig zelfstandig, bij een wettelijk huwelijk zijn er dan wel extra handelingen nodig via de gemeente waar jullie trouwen.