ervaringen

Wat bruidsparen over mij zeggen

Tuurlijk kan ik het allemaal mooi vertellen, dat is ten slotte mijn werk 😉
Maar hoe ervaren andere bruidsparen mij? Hieronder een greep uit de reacties die ik mocht ontvangen!

Roxanne & Jorn

“Courtney dacht vanaf seconde één mee! Courtney is een schat. Ze zou mijn beste vriendin kunnen zijn, heel bijzonder! Ze kan zich zo goed inleven en luistert echt naar het verhaal erachter. Is beschikbaar voor extra vragen op elk moment en helpt ook mee mocht je speciale ideeën hebben. Ik voelde mij heel gezegend dat Courtney ons hierbij wilde helpen!”

Karin & Bryan

“Alles was perfect! Boven verwachting zelfs! Ik was totaal niet zenuwachtig tijdens de ceremonie, omdat het al zo goed aanvoelde tijdens de kennismaking. Ik had er alle vertrouwen in! Ik genoot van het moment met een lach en een traan. TOPPERTJE!”

Rick & Anne-Sterre

“Courtney is een topper! Vanaf de eerste kennismaking voelt het alsof je er een vriendin bij hebt. Ze luistert echt naar je en zelfs aan het kleinste detail wordt aandacht besteed. Dankzij courtney was niet alleen de dag zelf een feestje, maar de aanloop ernaar toe ook. Ze probeert je dan ook echt te leren kennen om het best mogelijke verhaal neer te zetten. Ze denkt graag met je mee, niet alleen over de ceremonie maar over de hele dag!
De ceremonie werd er een die echt bij ons paste. Vol humor, warmte maar ook zeker ongecensureerd, precies zoals wij zelf zijn en zoals ons verhaal verteld mocht worden. We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen (en dat vinden niet alleen wij, ook alle aanwezige gasten :))”

Enzo & Sanne

“Wat een fantastische dag hebben wij mogen beleven, zeker met de bijdrage van Courtney. In het uur heeft ze ons laten lachen, huilen en laten rennen. Nee ik niet als bruid, maar er vloog een regenbuitje over! (Dat heb je als je in Nederland zit, dus als je nog nadenkt over een Spaanse bruiloft ben je ook bij Courtney aan het goede adres! )

Alles wat ik wilde zeggen had zij al gezegd en liet ons sprakeloos achter.
Ps. Ze kan er wel stiekem met de champagnefles vandoor gaan dus hou der in de gaten😝”

Stef & Fé

“Onze trouwdag was al een droom die uitkwam, maar met de begeleiding van Courtney werd het echt iets magisch. Courtney begreep ons liefdesverhaal op een niveau dat we niet voor mogelijk hadden gehouden. Ze wist hoe ze onze unieke reis moest vastleggen en weerspiegelen in de ceremonie. Haar vermogen om humor, warmte en emotie in de ceremonie te weven, creëerde een sfeer die intiem en oprecht was! We voelden ons op ons gemak, geliefd en omringd door haar woorden en energie. Ze heeft onze verwachtingen overtroffen en is nu officieel deel geworden van ons verhaal. Dank je wel, Courtney, voor het vastleggen van onze liefde op een manier die we nooit zullen vergeten. 

Nikki & Dimitri

“Wij raden Courtney aan iedereen aan. Zij heeft op 26 mei 2023 ons huwelijk voltrokken en het was ontzettend bijzonder. Courtney is uiterst professioneel maar bovendien ook erg persoonlijk en fijn in de omgang. Ze neemt echt de tijd om jullie te leren kennen als stel en maakt van jullie huwelijk een onvergetelijke dag. De speech was zo bijzonder en indrukwekkend, wij hadden echt niks mooiers kunnen wensen. Je kan haar volledig vertrouwen en ze denkt graag mee over het huwelijk in het algemeen als je daar behoefte aan hebt. Niks is teveel gevraagd. Lieve Courtney, onze dag was ge-wel-dig en wij zullen hier voor de rest van ons leven met veel geluk op terug kijken en dat is mede dankzij jou.” 

Niek & Bianca

“Al surfend over het internet kwamen wij terecht bij Courtney. Haar website sprak ons aan en we stuurden een mailtje. Al snel nam zij telefonisch contact op en meteen al in het eerste gesprek was er een klik. Wat kan die Courtney je de juiste dingen laten vertellen…. Alle aandacht ging naar ons als bruidspaar. 21 april was het onze dag! wat een fantastische dag. De speech, die was zo treffend en puur. Ons verhaal, alle leuke ins en outs, met zo veel passie gepresenteerd aan onze gasten. Een mooie lange speech met af en toe een lach en wat interactie voor de moeders. De juiste aandacht voor wat speciale mensen. En iedereen bleef geboeid luisteren, niemand dwaalde af. De bijdrage van Courtney is fantastisch geweest en heeft onze dag tot een onvergetelijke gemaakt. Als we het ooit over zou doen dan kozen we meteen weer voor haar. Een klasse trouwambtenaar die echt werk maakt van haar bruidspaar! “

Eduardo & Flor-Alba

“Courtney is betrokken, komt met goede ideeën en laat het bruidspaar ècht centraal staan. Ze let op details waar wij als stel niet bij stil stonden. Zowel in de voorbereidende fase als op de dag zelf. Heel fijn.”