la vida loca

Trouwen in Spanje

Het land van de Cava’s, de beste tapas en de meest fantastische plekken om te trouwen. Niet 1 dag genieten, maar vaak een dag of 3 lekker plonsen in het zwembad, JA zeggen onder een heerlijk zonnetje, dansen tot de sterren helder stralen en de volgende ochtend heerlijk samen aan lange tafels ontbijten met een temperatuur die altijd goed is. 

Een droom voor vele, een werkelijkheid voor jullie. Maar die ceremonie hè, die willen jullie natuurlijk wel kunnen verstaan.

Jullie verhaal, in jullie taal.

Met iemand die niet afhankelijk is van het vliegtuig, iemand die gewoon uit de buurt komt én iemand die jullie wel volledig begrijpt, ondersteund en er een knalfeest van maakt. En daar boeken jullie mij voor! Want ik laat jullie ceremonie glimmen en glanzen en woon in het altijd zonnige Spanje aan de Costa Blanca. Ik chase jullie lovestories en breng het naar de mooiste Spaanse plekken.

Trouwen op Ibiza of Mallorca?

Home is where my Cava staat in de koelkast. En toevallig is dat voor mij vanaf de zomer 2024 vlakbij plekken als Valencia, Alicante, Javea en bijvoorbeeld Denia. En vanuit daar vaar ik met gemak naar Ibiza en Mallorca, eenvoudig vergelijkbaar met bijvoorbeeld de ferry tussen Den Helder en Texel.

Jullie top trouwambtenaar op locatie, maar dan zonder extreme kosten, zonder hotels of extra vluchten. 

Trouwen in het buitenland. Het is fantastisch, en zo verdient het een gelijkwaardige ceremonie. Want zeg nou zelf… ja zeggen is toch veel leuker als de ceremonie net zo tof is als de rest van jullie bruiloft?

Druk je op de groene knop hieronder? Je zal zeker niet teleurgesteld zijn. 
Besos y hasta luego!

Meer informatie 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Wat doe ik?

 Ik ben jullie BABS of ceremoniespreker voor een onvergetelijk en bruisend jawoord.

Wil je hier meer over weten? 

Investering

Jullie huwelijksceremonie is maatwerk, dat veel liefde en aandacht verdiend. Om deze reden ga ik met plezier aan de slag om de toespraak onvergetelijk te maken. Deze aanpak vergt toewijding en tijd, waardoor je een resultaat krijgt dat dit weerspiegelt.

Contact

Wil je met mijn in contact komen om jullie wensen door te spreken? Vul dan dan het formulier in op mijn contactpagina