over mij

Wie ben ik Courtney Beumer

Ik ben oprecht jullie grootste fan, nu al. Want wie jullie ook zijn; wij hebben nu al iets gemeen. De ceremonie is voor jullie belangrijk, en dat is het voor mij ook. Jullie willen toch ook dat het Ja-woord bruist, ongedwongen is en bovenal persoonlijk en op maat gemaakt is?

Dan zitten jullie hier goed. 

 Ik vind dat jullie bruiloft uit een en al hoogtepunten moet bestaan. Met Say Yes Ceremonies is het mijn missie om voor jullie een onvergetelijk jawoord te creëren.

Ik ben die zoetsappige, rom-com liefhebbende en Tony Chocolony karamel-zeezout etende meid, die GEK is op vakanties in de bergen en in het zand, gek is van Skyradio-type lovesongs (ik zing overigens niet heel zuiver heb ik me laten vertellen) en tegelijkertijd ben ik die rare die kaassouflés zonder kaas eet. Zet mij voor de TV met een seizoen Ik Vertrek, The Office US (Loooveee Jim en Pam), of mijn all time favorite movie Love Actually. Ik feest graag met een wijntje of champi tot de zon op komt en ben eigenlijk pas tevreden bij een verbluffend resultaat.

 

Ik deel mijn leven met mijn man Anthony, twee dochtertjes Emma en Evi en onze Labradoodle Bob. Lang lang geleden alweer, in 2013, was mijn eigen grote dag met Anthony. In de ceremonie én achteraf vond ik het een teleurstellende ceremonie. Het was taai, saai en sfeerloos. Ik noem de beste man een grijze oude postduif trouwambtenaar. Hij deed ongetwijfeld zijn best, maar het weerspiegelde niet onze karakter. Maar destijds hadden wij daar ook niet heel keuze in. Kon toen maar wat er nu allemaal kan! Gelukkig is het mijn drijfveer geworden om het voor jullie compleet anders te doen. De liefde is zo mooi en het leven is zo leuk. Jullie verdienen een feestelijk moment met schaterlach, tranen en alles er tussenin. Een echte kroon op jullie relatie. Wanneer je dit leest en denkt JA daar gaan wij voor, vertrouw er dan maar op dat jullie bij mij goed zitten. Druk maar op de groene knop hieronder, jullie zullen niet teleurgesteld zijn. 

Heel veel liefs xx  

Meer informatie 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Wat doe ik?

Ik ben jullie BABS en ceremoniespreker voor een onvergetelijk en bruisend jawoord.

Wil je hier meer over weten? 

Investering

Jullie huwelijksceremonie is maatwerk, dat veel liefde en aandacht verdiend. Om deze reden ga ik met plezier aan de slag om de toespraak onvergetelijk te maken. Deze aanpak vergt toewijding en tijd, waardoor je een resultaat krijgt dat dit weerspiegelt.

Contact

Wil je met mijn in contact komen om jullie wensen door te spreken? Vul dan dan het formulier in op mijn contactpagina